You block your dream when you allow your fear to grow bigger than your faith!
Facebook

Personal Training – Yhteistyössä tuloksiin !

Harjoittelu uudelle tasolle

Olitpa sitten liikuntaa aloitteleva tai kokeneempi treenaaja kunnioitan yksilöllisiä toiveita ja tavoitteitasi, oli kyseessä laihduttaminen, lihasmassan lisääminen, kisoihin tähtääminen tai ylipäätään positiivinen elämäntapamuutos. Yksilöllisten ohjelmien, toimivien puitteiden ja kannustavan henkilökohtaisen ohjauksen avulla onnistut varmimmin. Haluan tarjota yksilöllistä ja intensiivistä valmennusta, joka vie kohti omaa tavoitetta ja unelmaa.

 


PT – Yksilövalmennus
Aloitamme yhteistyön alkukonsultaatiolla. Kartoitetaan lähtötilanne tavoitteet ja taustatiedot. Niiden pohjalta laadin ohjelmat.
Erityisen tärkeää on, että treenaamme yhdessä alkuun mahdollisimman usein, jotta tavoitteesi toteutuu. Suositeltava treenimäärä on 2 – 3 krt viikossa ja jatkossa yksittäisiä treenejä 1 – 4 kertaa kuukaudessa. Pääsääntöisesti treenaamme kuntosalilla, mutta myös aerobiset harjoitukset ulkona tai liikuntahalleissa on mahdollisia.
Yhteistreeneistämme saat motivaatiota ja opit uutta treenien saloista. Niiden jälkeen on aina helpompi pysyä laaditussa ohjelmassa ja treenata myös yksin.

 


 

Esimerkkejä starttipaketeista

Pt-Startti 199 € sis. 3 ohjausta
Pariohjaus yht. 249 € sis. 3 ohjausta

Ota yhteyttä niin kerron lisää!

040 7066176  Mari Päkkilä 

Leave a comment