You block your dream when you allow your fear to grow bigger than your faith!
Facebook

Minne mieli menee sitä keho seuraa

- Fyysinen , mentaalinen , emotionaalinen tila ja käyttäytyminen dietin onnistumisessa on voimakkaampi kuin diettistrategiat , pienet grammakikkailut ruokavalioon, tarkat makrojakaumat, ajoitukset, anaboliset ikkunat sun muut. Nyt olettaen että ruokavalio on kokonaisuudeltaan oikea niin isompi merkitys pitkällä tähtäimellä on itse fyysisellä tekemisellä sekä mielentilalla ja tunteilla. Eli kun voi fyysisesti hyvin , tekee asioita positiivisella mielentilalla kokee hyviä tunteita on dietin/painon hallitseminen taatusti paremmalla tolalla.

Yleisesti oletetaan että ”kärsimys” dietillä tulee ruoan vähyydestä, nälästä eli ravinnonpuutteesta mutta mielestäni se ns. taistelu tulisi tehdä treenissä, fyysisesti asettaen itsensä äärirajoille ja hakea onnistuminen ja itsensä ylittäminen sieltä eikä siitä että on selviää vähällä ravinnolla nälkää näkemällä. Se väsymys ja itsensä palkitseminen tulee siis fyysisen tekemisen kautta. Tee itsellesi palkinto jonkin fyysisen tekemisen saavuttamisesta , treenituloksesta eikä ruoasta jota odotat kuin kuuta nousevaa. Koetko ilon ja onnistumisen tunteita treenaamisesta? se mitä teet päivittäin ja joka vie sinut oikeaan suuntaan lajissa on urheilu ja sen kautta hankittu tyytyväisyys, siispä mikäli rakastaa itse tekemistä fitneksessä on valinnut oikean lajin. Jos syömisen tms. tarkkailu onkin ”energiasyöppö” kannattaa ajatuksia ja kokonaisuutta miettiä ja onko tämä juuri sitä mitä haluaa, tai kuinka löytää parempi tie.

Siispä treenille nautiskelemaan, hyvää viikonloppua kaikille

-Mari

Leave a comment