You block your dream when you allow your fear to grow bigger than your faith!
Facebook

Päivä Sky Beauty Day Spassa, Siltasaarenkatu 1, 00530 Helsinki | Day spa: (09) 498 267 |

 

Kun naisena olemisen sietämätön ”keveys” iskee irtaannu arjesta

 

SkyBeauty

Joskus on hyvä pyhittää päivä itselle ja naiseudelle. Tämä oli se päivä joten päätin että ;  Saan hemmottelua ja sievistelen huoletta. Saan olla prinsessa. Parannan tuntikausia maailmaa ystäväni kanssa tekemättä silti mitään. Tänään voin vaihtaa mielipidettä selittelemättä. Toteutan päähänpistoni. Ja kaiken selitykseksi riittää että olet nainen.. ah ihanaa :)

Kauneudenhoitoa

Tulemme tekemään kerran kk:ssa käsittelyn joten pitemmän tähtäimen hoitosuunnitelmakin voidaan tehdä . Ensimmäiseksi hoidoksi valittiin Hydralessence Visage tehokosteuttava kasvohoito. Tunnin mittaisen hoidon jälkeen heräsin  aromaattisiin tuoksuihin  ilman minkäänlaista kiristyksen tunnetta ihossa ja olokin kuin pidemmän yöunen jälkeen. Selkeä ero ihossa nähtävissä ennen ja jälkeen, suosittelen. Ja vinkkinä miehille; Lahjakortit Jouluun..tästä ei voi olla tykkäämättä!

Hiusten hoitoa

Seuraavaksi Sky Beauty & Hair salongin puolelle. Hiusten kanssa suosin helppoutta ja luonnollisuutta koska en arkisin juuri hiuksia laita joten tasoitus, sävy ja pari aurinkoraitaa teki tehtävänsä. Kotihoitoon Schwarzkopf : n Fibre Force uutuustuotteet. Tuoksut tarpeeksi mietoja ja raikkaita. Vahvistaa ja kosteuttaa muttei hiukset tunnu ”kyllästetyiltä” joten sopii tukkatyyliini ; villinä ja vapaana!  Tästä olikin hyvä jatkaa päivää  muilla  ”lupa olla nainen ” aiheilla ;)

tuotekuva

-Mari

Leave a comment