You block your dream when you allow your fear to grow bigger than your faith!
Facebook

Hei maailma!

Tervetuloa  seuraamaan minun tietä kohti uusia tuulia ja jossa asioita sellaisena kuin ne on, siis minun näkökulmasta ja elämänkulusta. Tämä vuosi on ollut mielenkiintonen vuoristorata, ylämäkeä alamäkeä ja sitähän tarvitaan jotta suunta löytyy. Alkuvuosi meni palautellessa rankasta viimevuodesta pohtien tulevaa uraa… Ansaitsin Pro kortin alkuvuodesta joka hieman muutti asiaa ja ajatus jatkosta toi uusia tavoitteita. Kropan palautumisessa ja kehityksen alkuun pääsemisessä meni aikansa ja näin parhaaksi olla tänä vuonna kisaamatta. Treenaillen ja muihin juttuihin keskittyen on tämä vuosi mennyt ja hyvää tehnytki. Nyt kisaaminen on enemmän kuin pelkkä ajatus nimittäin tähtäimenä tehdä Prodebyytti ennen kesää. Kisakalenterissa kaksikin vaihtoehtoa jotka ajallisesti sopisi aikatauluihin ja valmistatumiseen..siitä lisää kun päätös tehty kumpi!

Jo aikaa sitten olen alkanut miettiä miten valmistautuisin jo etukäteen tulevaan. Henkisesti ja fyysisesti on oltava valmis siihen. Mietin mitä voin tehdä paremmin tai mikä on ollut kompastuskivi / raskas asia tässä ns. putkessa mihin oon taas menossa. Rehellisesti kuitenkin voin sanoa että nautin tuosta ajasta suuresti! on suunta, suunnitelma, tavoite joten ei muuta kuin action – reaction! ja tuloksa innolla odottelemaan. Haasteellista hommaa mutta siinähän se suola onkin . Joka kisasta opin jotain mutta koskaan et voi luottaa että kaikki menee juuri samanlailla . Se että siirryn nyt prolavoille asettaa taas uusia haasteita, uusille leveleille on itsensä taisteltava. Kaikesta on otettava kaikki irti eli kehitystä henkiseen ja fyysiseen olemukseen sekä kokonaisuus urheilijana , julkinen näkökulma, oman persoonan esiin tuominen..asioita on useita ja tärkeetä löytää se oma juttu mihin uskoo ja tekee asiat parhaaksi näkemällä tavalla.

Matkaani olen saanut myös uusia yhteistyökumppaneita. Sky Beauty & Day Spa tukee urheiluani kauneuden, hyvinvoinnin ja hiusten osalta. Naisihmisenä tämä tietty äärimmäisen mukava ja tärkeä asia on huolehtia myös kauneudenhoidosta ja mielellään tämän vastuun annan näiden ammattilaisten käsiin. Pari muutakin mukavaa kuviota tulossa joista lisää myöhemmin.
Tässä alkuun päivittelyä palaan pian asiaan ja tarkempaa juttua ensikuun startista tulevaa kohti :)

-Mari

skybeauty

Leave a comment